Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogy mondod, kérlek..?

@Boci: az ilyen benti, az igen. De ha a split klímán bekapcsolod a párátlanító módot, akkor meglepően hidegebbnek érzed már pár perc után, pedig nem is hűt, elvileg.
nekem egy netatmo weather station-om van, és általában 50 és 65 % közötti relatív párát mutat, úgy, hogy éjjel szellőztetek, kora reggel becsukom.
Egyszer ment 70% fölé, múlt szombaton, amikor elaludtam, és nem csuktam be az ablakot (hidegfrontot meg lehűlést ígértek, de nem nagyon jött). Meg akkor tud még ilyet, amikor a b. nejem 3 adag ruhát mos, pedig nem kéne.
amúgy kb. múlt csütörtökig be se volt üzemelve a klíma...ma éjjel is szellőztettem, majd becsuktam, eljöttem dolgozni, nem megy a klíma, és most épp' 25,7 fok van bent, és 60% a páratartalom, és ez így jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi