Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Te hiszel a mesékben? Én abszolút erdeyaval vagyok, pedig volt már, hogy szabad szemmel látható bónuszokat sikerült kapnom, de ez kb nekem sem motiváció, inkább olyan csőbe húzás.
A mostani melóban amúgy van fix urlaubsgeld, meg weihnachtsgeld, ami egyhavi alap(!)bér (szerencsére ezek mindig járnak), meg év végi bónusz is, amit ugye mindig úgy határoznak meg, hogy 108%-ot kell teljesíteni az előző évhez képest, ami kb ennek a jelenlegi gazdasági rendszerbek a legnagyobb rákfenéje (mármint az elvárt extrém növekedés). Amúgy vicces módon még a covid alatt is majdnem meglett, de sajnos mégsem, így nem kaptunk teljes bónuszt, mert csak 107%-ot* nőttünk.

* Csak dobálózok a számokkal, nem pont ennyi volt, de most egyrészt meg nem mondom, másrészt a nagyságrend a lényeg.
p
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
örülni örülnék. csak oda akartam kilyukadni, hogy majd' minden állásinterjún azzal akarják az embert behúzni, hogy az alapbér ugyan átlagos (khm), de fizetünk túlórát (nem akarok túlórázni), fizetünk célprémiumot (soha nem érik el a célokat), van cafeteria (de ha hiányzol egy napot is, akkor nem jár), meg ha úgy állnak a számok akkor (aztán soha többet nem állnak úgy) stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest