Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Te hiszel a mesékben? Én abszolút erdeyaval vagyok, pedig volt már, hogy szabad szemmel látható bónuszokat sikerült kapnom, de ez kb nekem sem motiváció, inkább olyan csőbe húzás.
A mostani melóban amúgy van fix urlaubsgeld, meg weihnachtsgeld, ami egyhavi alap(!)bér (szerencsére ezek mindig járnak), meg év végi bónusz is, amit ugye mindig úgy határoznak meg, hogy 108%-ot kell teljesíteni az előző évhez képest, ami kb ennek a jelenlegi gazdasági rendszerbek a legnagyobb rákfenéje (mármint az elvárt extrém növekedés). Amúgy vicces módon még a covid alatt is majdnem meglett, de sajnos mégsem, így nem kaptunk teljes bónuszt, mert csak 107%-ot* nőttünk.

* Csak dobálózok a számokkal, nem pont ennyi volt, de most egyrészt meg nem mondom, másrészt a nagyságrend a lényeg.
p
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
örülni örülnék. csak oda akartam kilyukadni, hogy majd' minden állásinterjún azzal akarják az embert behúzni, hogy az alapbér ugyan átlagos (khm), de fizetünk túlórát (nem akarok túlórázni), fizetünk célprémiumot (soha nem érik el a célokat), van cafeteria (de ha hiányzol egy napot is, akkor nem jár), meg ha úgy állnak a számok akkor (aztán soha többet nem állnak úgy) stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 0perces Kolink KLA-003
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest