- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #82542 üzenetére
Pusztán szolidaritásból biztosítson a cég egyenlő feltételeket a munkavállalóknak. Ha van céges ovi, az szuper, de ugyanúgy vegyék fel a szalagon dolgozó gyerekét is, mint a key account managerek csoportvezetőjéét. Extra egészségbiztosítás ha van, ugyanúgy járjon a gépkocsivezetőnek, mint a hr vezetőnek.
Ideális esetben meg ugye eleve nem lenne szükség privát oktatásra, vagy egészségügyre. Talán pont valamelyik skandinávokról olvastam, hogy azért olyan kurva jó az oktatásuk, mert tilos pénzt szedni érte, ezért nem léteznek magánlétesítmények, és az elit ugyanoda járatja a gyerekeit, mint a pórnép, így minden iskola rendesen fel van szerelve, és meg vannak normálisan fizetve a pedagógusok. Közlekedésnél ugyanez lenne a megoldás. Ha ugyanazzal a villamossal, vagy helyi vasúttal járna be az igazgató úr, a vezető főorvos, meg a polgármester is, mint a portás, a kukásautó személyzete, a sori operátor, vagy az óvó néni, akkor lenne normális menetrend, meg tisztességes, klimatizált, tiszta szerelvények. Meg ki lehetne tiltani végre az autókat a belvárosokból.
“A farkas és bárány együtt legelnek, az oroszlán, mint az ökör, szalmát eszik, és a kígyónak por lesz az õ kenyere. Nem ártanak és nem pusztítnak sehol szentségemnek hegyén; így szól az Úr.”
Ézsaiás 65:25
Na ja, valahogy ennyire reális ez, de legalább látod, hogy nem én találtam ki először ilyen hülyeségeket. Aztán általában, mint minden jó ötletnek, úgyis rossz vége lesz.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Doctor Who (2005)
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Gaming notebook topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest