Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz concret_hp #82542 üzenetére

Pusztán szolidaritásból biztosítson a cég egyenlő feltételeket a munkavállalóknak. Ha van céges ovi, az szuper, de ugyanúgy vegyék fel a szalagon dolgozó gyerekét is, mint a key account managerek csoportvezetőjéét. Extra egészségbiztosítás ha van, ugyanúgy járjon a gépkocsivezetőnek, mint a hr vezetőnek.

Ideális esetben meg ugye eleve nem lenne szükség privát oktatásra, vagy egészségügyre. Talán pont valamelyik skandinávokról olvastam, hogy azért olyan kurva jó az oktatásuk, mert tilos pénzt szedni érte, ezért nem léteznek magánlétesítmények, és az elit ugyanoda járatja a gyerekeit, mint a pórnép, így minden iskola rendesen fel van szerelve, és meg vannak normálisan fizetve a pedagógusok. Közlekedésnél ugyanez lenne a megoldás. Ha ugyanazzal a villamossal, vagy helyi vasúttal járna be az igazgató úr, a vezető főorvos, meg a polgármester is, mint a portás, a kukásautó személyzete, a sori operátor, vagy az óvó néni, akkor lenne normális menetrend, meg tisztességes, klimatizált, tiszta szerelvények. Meg ki lehetne tiltani végre az autókat a belvárosokból.

“A farkas és bárány együtt legelnek, az oroszlán, mint az ökör, szalmát eszik, és a kígyónak por lesz az õ kenyere. Nem ártanak és nem pusztítnak sehol szentségemnek hegyén; így szól az Úr.”

Ézsaiás 65:25

Na ja, valahogy ennyire reális ez, de legalább látod, hogy nem én találtam ki először ilyen hülyeségeket. Aztán általában, mint minden jó ötletnek, úgyis rossz vége lesz. :DDD

p

Új hozzászólás Aktív témák