Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsi, nekem az i15 prisma verzió van, amin van optikai és koax is. És az streamer /médialejátszó /DAC is egyben.
Ezt a passthrough-t megnézem, lehet, hogy elállítottam valamit 10 éve a tv-n, és nem is tudok róla...@Tim: köszi. Igazából Mikrobi és Te is egyből felajánlásokat tettetek, kedvesek vagytok nagyon. De én igazából most csak ilyen tanácsadásra (buksisimogatásra) vágytam
tudok venni magamnak akár újat is, csak nem tudom, hogy akarok-e... vagy inkább igyam el az árát 
-------------
Egyébként leginkább az a bajom, hogy újabban paranormális jelenségek jellemzik az egész itthoni kütyü-ökoszisztémámat. A 9 éves, Ivy Bridge generációs pc-m is csinál dolgokat (nem jön vissza sleep-ből, aztán most már néha nem lát bizonyos vinyókat, vagy egyszer csak nem látja őket, mintha a sata vezérlő hülyéskedne, szóval lassan le kell már cserélni az egészet), a médialejátszóm meg hol jó, hol nem jó...
Lelkileg nem bírom már ezt. Azt szeretném, ha stabilan működnének a dolgok, ahogy sok-sok éven át tették
-------------
Ja és volt egy elég hosszú idő, amikor nálunk is csak streaming ment. CSak aztán jöttek ezek, hogy nincs net, és elkezdtünk offline nézni régi jó dolgokat, pl. az elmúlt pár hónapban végigment 8 évad House és 3 évad Castle
Szóval igazából a UPC hibája az egész... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hobby elektronika
- Renault, Dacia topik
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Spectre x360-15 15.6" 4K OLED érintők i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 500GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80 plus minősítésű tápegység
- FSP FX600-GLN 600W 85+ minősítésű tápegység
- Gigabyte GeForce GTX 560 Ti 1 GB GDDR5 VGA
- Eladó Xbox Series X 1 Tb SSD + Elite Kontroller + Xbox Wireless Headset
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tudok venni magamnak akár újat is, csak nem tudom, hogy akarok-e... vagy inkább igyam el az árát