Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
szerintem mindenkinek van azért évente 1-2 döntése aminek viszonylag nagyobb az impactja, csak nem biztos, hogy az adott helyzetben nyilvánvaló (vagy akár később sem), ill. 1-2 más, rajtunk kívül álló dolog ami kvázi véletlenszerű vagy valaki másnak a döntése (ami az ő szempontjából lehet teljesen jelentéktelen is), de nagy impactja van (pl. amit tildy említett), de akár olyasmi, mint pl. jön egy gyökér manager és emiatt elhúz az ember egy másik céghez, stb.
-
kraftxld
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Annó 2 hölgynél voltam "jó pozícióban"
és vagy fél napig kattogtam, hogy melyiknek írjak SMS-t, még mindig emlékszek, hogy mászkálok a városban fel-alá a jó kis Ericsson T65-el, és pötyögöm a foszforeszkáló képernyőn az SMS-t. De bejött, mert most is itt van a kiválasztott a nappaliban 
Ha nem döntünk úgy, hogy "vidékre" költözünk 2008-ban akkor tuti másképp alakult volna sokminden
A 3 melóajánlatt közül melyiket fogadom el, szintén meghatározott sokmindent.
Walter bá-val a kezet rázás amikor kivettem a házát albérletbe, szintén szerencsés véletlenek vezettek odáég, és egy ingatlanproject kezdete lett.De összességében vannak ilyen fontosabb pillanatok amik miatt az ember élete sokat változhat, de nem sűrűn van. Az, hogy a Keg sörművházban épp milyen sört kérek, az nem sokat számít

-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Eljátszottam a gondolattal, hol lennék ma, ha akkor a buszmegállóból nem egyedül indulok útnak.
Akkor lehet, hogy ott ismerted volna meg a fiad anyját. Tehát, ugyanoda jutottál volna, csak egy másik úton. Tehát, mindegy, hogy mit döntesz, a cél ugyanaz, csak a bejárt út más. Mert a lényeg nem változott. Te mindig is olyan voltál, aki szeretne valakit és gyereket akar tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és vagy fél napig kattogtam, hogy melyiknek írjak SMS-t, még mindig emlékszek, hogy mászkálok a városban fel-alá a jó kis Ericsson T65-el, és pötyögöm a foszforeszkáló képernyőn az SMS-t. De bejött, mert most is itt van a kiválasztott a nappaliban