Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyon öreg vagy már, az a helyzet.
szerintem nyugodtan klikkelj rá, tőlem van, biztonságos. még az is lehet, hogy bejelentkezés nélkül is engedi elolvasni...Amúgy ez a diétás magyar múzsa kb. a legjobb dolog az elmúlt 3-4-5 évben, ami a magyar interneten történt. 6-8 értelmiségi, hobbiból értelmes cikkeket ír, körbejárva egy-egy aktuális közéleti témát.
Már az ars poeticájuk / impresszumuk is tetszene Neked:
"Én nem politizálok " - Ha nem politizálsz, mások fognak helyetted. Az ország a tiéd, ha nem jó, te rontottad el. A Diétás Magyar Múzsát olyanok írják, akiknek tele van a hócipője (töke, puttonya) azzal, hogy egy fél ország "nem politizál" vagy "nincs véleménye" vagy "inkább nem szól bele" Meg persze unjuk, hogy ha megszólal valaki, akkor azonnal megkapja, hogy szélsőbalos sorosista áruló. Magyarok vagyunk, szeretjük a hazánkat, a nyelvünket, a magyar tájakat, a magyar kultúrát. Lassan beleöregszünk abba, hogy konzervatívok legyünk. Olyan országot akarunk, ahol nem Schmidt Mária és Tarlós István a konzervatív és nem Gyurcsány Ferenc a szociáldemokrata. Nem nagy dolog, de valahol hozzá kell kezdeni. -
válasz
parandroid
üzenetére
Diétás Magyar Múzsa 'fedőnevű' valaki.
> Szerintem az mindennek az alja, ha közéleti (?) író (?) kizárólagosan egy szoc média platformon publikál.
En is szívesebben olvasnam máshol, de valószínűleg inkább nem olvasnam, mert a social media platformokon kívül hol van esélye bárkinek elindítani egy 'saját' felületet, ha total hobbiból csinálja? (Legalábbis az elején.) Index blogra írjon? Vagy hova?
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 Max 14" 2021, 32GB RAM/512GBSSD/Liquid Retina XDR/magyar bill.
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- Asus rog 3080ti / Asus zephyrus 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem nyugodtan klikkelj rá, tőlem van, biztonságos. még az is lehet, hogy bejelentkezés nélkül is engedi elolvasni...