- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Jobbulást!
Mellhártya gyulladásom volt 2007 február-március körül. Alapesetben a mellhártya két sima felületű szövet ami elcsúszik egymáson minden ki- és belégzés alatt. Ha begyulladt, akkor ez két rücskös reszelő, ami egymást basztatja. Nem hirtelen alakul ki, kell hozzá egy lábon kihordott történet... Félig ülő helyzetben tudtam aludni valamennyit a legerősebb recept nélküli fájdalomcsillapító mellett. A háziorvos kiírt két hétre, de semmi erősebb fájdalomcsillapítót nem írt fel az antibiotikum mellé. Aznap éjjel ügyeletet kellett hívni, mert a fájdalomtól olyan kis levegőket tudtam venni, ami káros az egészségre. Arra még emlékszem, hogy az ügyeletes kipakolt egy sor ampullát, szólt, hogy forduljak hasra - nem volt vicces mutatvány - kétszer megszúrt, még félig felültem, aztán kimentek. Ülök a sötét szobában az ágyon és filmszakadás. Másnap délelőtt riadtam fel, 5 ampulla volt lefejezve az éjjeli szekrény tetején, még mindig fájt, de kaptam levegőt. Gyulladáscsökkentő, ópiát származék fájdalomcsillapító és már nem tudom, hogy még mik voltak a koktélban. Hétfőn végre kaptam vényre Cataflamot - akkor még csak az aceklofenák-kálium hatóanyagú létezett - ezzel ki tudtam húzni a betegséget, még maradt is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Óra topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest