Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Jobbulást!
Mellhártya gyulladásom volt 2007 február-március körül. Alapesetben a mellhártya két sima felületű szövet ami elcsúszik egymáson minden ki- és belégzés alatt. Ha begyulladt, akkor ez két rücskös reszelő, ami egymást basztatja. Nem hirtelen alakul ki, kell hozzá egy lábon kihordott történet... Félig ülő helyzetben tudtam aludni valamennyit a legerősebb recept nélküli fájdalomcsillapító mellett. A háziorvos kiírt két hétre, de semmi erősebb fájdalomcsillapítót nem írt fel az antibiotikum mellé. Aznap éjjel ügyeletet kellett hívni, mert a fájdalomtól olyan kis levegőket tudtam venni, ami káros az egészségre. Arra még emlékszem, hogy az ügyeletes kipakolt egy sor ampullát, szólt, hogy forduljak hasra - nem volt vicces mutatvány - kétszer megszúrt, még félig felültem, aztán kimentek. Ülök a sötét szobában az ágyon és filmszakadás. Másnap délelőtt riadtam fel, 5 ampulla volt lefejezve az éjjeli szekrény tetején, még mindig fájt, de kaptam levegőt. Gyulladáscsökkentő, ópiát származék fájdalomcsillapító és már nem tudom, hogy még mik voltak a koktélban. Hétfőn végre kaptam vényre Cataflamot - akkor még csak az aceklofenák-kálium hatóanyagú létezett - ezzel ki tudtam húzni a betegséget, még maradt is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 26
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest