- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Lassan két éve csak feltételezéseink és modelljeink vannak, amik aztán ilyennek vagy olyannak bizonyulnak. De végső soron mégis oda jutunk, hogy a lakosság felelősségtudata a döntő, hogy éppen minek és kinek hisz, meg hogy mennyire hajlandó betartani az óvintézkedéseket, mennyire kész vállalni pl. az oltást az eü-s rendszer terhének a csökkentése érdekében és így tovább.
Szóval ja, lehet, hogy segített volna. Meg az is lehet, hogy igazából nem lett volna jelentős a hatása.
Jó, persze most a különböző meneteket és rendezvényeket nagy elegánsan kivettem az egyenletből, milyen rendes vagyok a felelős országvezetőkkel szemben...
Mert miközben odafönt a saját kalácsukat sütik egyesek, és az sem zárható ki, hogy rossz döntéseket hoznak, jó lenne nem megfeledkezni a társadalom szerepéről sem, nincs egy megoldás, önmagában az oltás sem megoldás, ahogy az intenzív osztályok méretének a kiterjesztése vagy a teljes bezárkózás sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert miközben odafönt a saját kalácsukat sütik egyesek, és az sem zárható ki, hogy rossz döntéseket hoznak, jó lenne nem megfeledkezni a társadalom szerepéről sem, nincs egy megoldás, önmagában az oltás sem megoldás, ahogy az intenzív osztályok méretének a kiterjesztése vagy a teljes bezárkózás sem.