- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Persze, ez teljesen jogos felvetés , mitöbb vannak olyan területek , ahol anyanyelvén tud csak teljesen jól kibontakozni az ember, mert az arnyalatbeli különbségek felnagyítódnak. Bár kukac szavaiban én kis lesajnalast is éreztem , aztán lehet én értem félre .
Mondjuk nekem élénken belém égett, hogy gyerekként azért kellett igencsak nélkülöznöm, mert a család röghözkötött volt, azért nem mehettem 8 osztályos gimibe az Apaczaiba, ahova meghívólevelem volt tanulmányok alapján, mert jajj a gyerek elkerül . Nem akarom ezt a gyerekeimnek . Viszont kb egyetlen szavukba kerülne, ha ők a magyar közvetlen család közelében szeretnének nagyon lenni , akkor fordulhat igencsak a sorrend. Szeretnek egyébként Magyarországon lenni .
Mi is kényelmesek vagyunk, de van amivel együtt tudunk élni , van amivel nem. Márpedig - és ezt talán te is tapasztaltad- iszonyat hajtás van. Elegünk van abból , hogy szombat éjjel is hajnali 4-kor még ügyeletben van Esm, és millió fontok múlhatnak a dolgon, ha elcsesz valamit( online tranzakciók) . Miközben itt ez a vírus is, veszélyeztettek vagyunk. Most is lehet nem us engedjük a gyerekeket vissza suliba, mert simán hazahozhatjak. Eddig megúsztuk .
Nem fogjuk az általános nemzeti jólétet nézni, csakis hogy a gyerekeknek és nekünk élhető legyen, egy fenntartható világ mellett persze ( zöld energia, meg ilyenek ) Remelem közel sem félreérthető amit írok .
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó Linsoul Simgot Supermix 4 IEM Profi füles rengeteg extrával - 60.000 Ft!
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest