Hirdetés
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ja, a festményeket, meg a szobrokat is gyűjteni kell, hogy cserélgethesd a hangulatodnak, meg az outfitednek megfelelően? Ej, apám is paraszt volt, én is az maradtam.
Amúgy tetszik a linkeltek többsége, persze, jól néz ki, de úgy vagyok vele, mint egy zsiráffal: jópofa, meg minden, de otthonra nem kéne.Bleki: Nem mondom, hogy létszükséglet, de élvezem, hogy mozgás után vissza lehet nézegetni az ilyesmit. Ha ez a kis extra segít, hogy motivált maradjak, akkor nekem ez ennyit megér. Nyilván nem ezen múlik, de segít. Amúgy egy csomószor azért nem veszem csak le, mert egyrészt megszoktam, hogy a kezemen van, és hiányzik a súlya, másrészt meg hülyén néz ki, hogy alatta nincs lebarnulva a csuklóm.
Másrészt meg ez szerintem így is az egyik legolcsóbb darab az elmúlt napok gyűjtéséből.
Na jó, a dzsísokk nem ér. Harmadrészt meg ez az egy órám van, hadd vágjak már fel rá.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- Crimson Desert
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- talmida: My Art II.
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Wise (ex-TransferWise)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ProBook 440 G9 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy tetszik a linkeltek többsége, persze, jól néz ki, de úgy vagyok vele, mint egy zsiráffal: jópofa, meg minden, de otthonra nem kéne.
Másrészt meg ez szerintem így is az egyik legolcsóbb darab az elmúlt napok gyűjtéséből.
Na jó, a dzsísokk nem ér. Harmadrészt meg ez az egy órám van, hadd vágjak már fel rá.