Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
szerintem mindenki értette, hogy mi a probléma (Tildyn kívül, de ő ugye nem látja itt a helyzetet).
nos, én voltam már párszor étteremben, meg kocsmában is, hát alapból ez a távolságtartás abszolút nincs meg sehol. Nem csak a maszk, hanem az se. ott állnak egymástól 20 centire a pultnál, mint a régi szép időkben.
persze az asztalok távolabb vannak picit, de az semmit nem ér, ha aztán meg összesűrűsödnek.és igen, az újranyitás követketménye, hogy újra elkezd majd terjedni. Nézd meg a horvátokat, szlovákokat. A horvátoknál két hónapon át null aközeli számok voltak, aztán most olyan napi számok vannak, mint márciusban-április elején.
Nem lesz ebből nagy horvát nyaralás idén.@Cybermanus: igen, valószínűleg abban halt meg Bálint gazda...
megírták, hogy tüdőgyulladásban halt meg kórházban. másnap pedig lejött a közlemény, hogy meghalt egy 100 éves ember koronavírusban. SZerintem annyira azért nincsenek sokan ilyen idősek... és amúgy 100 éves volt, egy hónap múlva lett volna 101.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest