Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Más mérési módszer miatt 79, az nálunk nem annyi lenne.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ebbe a témába, mint laikus, nem akarok nagyon részletesen belemenni, de az akkumulátor a legritkább esetben hibásodik meg, ha mégis, cellákat cserélnek, tehát mondhatni hogy pusztán a gyártás a nagy ökológiai lábnyom. Fenntartás pedig akár nap/atom-energiából is megoldható. Cserében a belső égésű motorral szerelt járművek esetén folyamatos szennyezés vehető észre, mert nem csak a kipufogógáz, de az olaj, és egyéb tartozékok cseréje, vagy akár a keletkezett fékpor is ide sorolható. Másrészt gyakori a hibrid verdák felhasználása, ott belső égésű és elektromos pakk is van, tehát minden, csak nem elkerülhető hogy hajszárító motorral hajtsuk autóinkat. Legalábbis azt amit napi közlekedésre szánunk. Azért élményfaktor konzerválás gyanánt én is eltároltam egy 2T motort, imádom a hangját és az illatát.
#72148 peterkeT: Ezért vagyok vele én is hadilábon, meg ugye az e-Up-ot 2019 év végén kivonták, a 7,5m-s alapár, kedvezménnyel, elektronyos autó támogatással és egy kis alkuval simán megállt 5m-ben. Ehhez képest jó pár éveseket látok a hahu-n ennyiért. Villanyos Golf/Leaf/Focus lenne a kényelmes méretkategória, abból persze jó pár éves csak használt fér bele a kerete, de használni lényegesen korrektebb számomra (183cm) és még a bringa is belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest