Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork
üzenetére
1. valószínűleg céges számlád van. Az én bankköltségem kb. havi 350 Ft, plusz évi 6 ezer a bankkártya, pedig nem is nullás számla.
2. Ma már símán lehet ilyen pár száz forintnyi összeget is fizetni kártyával, odatartod, csippan, oszt' jónapot. Én teljesen jól elvagyok kp nélkül BP. belvárosában.
De amúgy amikor 2005-ben először jártam Koppenhágában - Göteborgban, akkor is mindenhol kártyával fizettem, még a szendvicset is a sétahajón, és senki nem szólt, és nem is volt drágább, és nem kellett kétféle koronával (kp-val) szarakodnom...szóval szerintem az elektronikus fizetés alapvetően jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Le Mans Ultimate
- Apple MacBook
- Linux Mint
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest