- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Olyat tudok, hogy egymástól 10 km-re két vár: Salgó, Somoskő. Ha jó az idő, akkor Salgóról látod a Mátrát is, meg a Tátrát is. Szép táj, érdekesség kipipálva. Ingyenes, csak 10 perc séta a parkolótól, meg a 3-4 ottani vendégháztól. Somoskő meg onnan kb. 7-8 perc autóval, a faluban a vár alatt parkolsz, 1 perc séta a bejárat, de
szlovák koronában, akarom mondani euróban kell belépőt fizetni. A kilátás hasonló. Mondjuk azon kívül, hogy várromok, más nagyobb dolog nincs ott, szóval ezeket inkább egy félnapos kirándulásban céloznám, nem hosszú hétvégében. -
NoLF
veterán
akkor én ezt az egészet nem értem, ne haragudj. tehát dunától keletre, de nem messze, de honnan nem messze? ebben az országban minden egy köpésre van mindentől.
ráadásul ilyen árkategóriában, nemzeti ünnepi hosszú hétvégén? és legyen hely is?
remélem csak viccelsz, vagy valamit tényleg nem értek

menj el szlovákiába barlangfürdőzni szerintem, de az interneten kattintgatni talán megy neked (is)

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest