Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Olyat tudok, hogy egymástól 10 km-re két vár: Salgó, Somoskő. Ha jó az idő, akkor Salgóról látod a Mátrát is, meg a Tátrát is. Szép táj, érdekesség kipipálva. Ingyenes, csak 10 perc séta a parkolótól, meg a 3-4 ottani vendégháztól. Somoskő meg onnan kb. 7-8 perc autóval, a faluban a vár alatt parkolsz, 1 perc séta a bejárat, de
szlovák koronában, akarom mondani euróban kell belépőt fizetni. A kilátás hasonló. Mondjuk azon kívül, hogy várromok, más nagyobb dolog nincs ott, szóval ezeket inkább egy félnapos kirándulásban céloznám, nem hosszú hétvégében. -
NoLF
veterán
akkor én ezt az egészet nem értem, ne haragudj. tehát dunától keletre, de nem messze, de honnan nem messze? ebben az országban minden egy köpésre van mindentől.
ráadásul ilyen árkategóriában, nemzeti ünnepi hosszú hétvégén? és legyen hely is?
remélem csak viccelsz, vagy valamit tényleg nem értek

menj el szlovákiába barlangfürdőzni szerintem, de az interneten kattintgatni talán megy neked (is)

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon IR Advance C350 + tonerek
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest