Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Barátom csináltatott egy-két éve. Engem is meglepett, hogy egyszercsak mondta, hogy kész is. Van valami új technológia, amivel jelentősen lecsökken a regeneráció, és jóval kevésbé fájdalmas, érzékeny utána a szem. Ha jól rémlik, 2-3 nap alatt túl is volt az egészen, szemben a hagyományos módszerrel, ahol ez egy hétig is eltart, és az első pár nap pokoli. Mondjuk jóval drágább is volt, emlékezetem szerint közel félmilliót otthagyott érte. Meg nem esküdnék rá, de mintha Győrben csináltatta volna. Kukacnak van még amúgy lézerszeme, majd beszámol, bár az is a régivágású (sic) technológiás még..
p
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
van ezekből csomó féle, de a 250$ az gyanúsan olcsónak tűnik, itthon olyan 100K / szem a legolcsóbb. én is gondolkodom rajta és hiába tudom, hogy iszonyú magas ipari standard van az ilyenekre félek tőle
szóval lehet az lesz, rászánom magam és a rosszabbikat megcsináltatom, aztán ha jó 1-2 év múlva a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szóval lehet az lesz, rászánom magam és a rosszabbikat megcsináltatom, aztán ha jó 1-2 év múlva a másikat.