- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Erről eszembejut, mikor megyei atlétikaverseny volt még általános iskolás koromban, és valami okból engem tesitanárom benevezett hogy súlylökésben is indulnánk. Osztálytársammal ketten mentünk. Ott tébláboltunk, ökörködtünk, néztük a futókat, ugrókat, gerelyeseket, majdnem lemaradtam a saját versenyemről, lehajigáltam teljesen amatőr módon a három kört, első szar lett, másodikban kiléptem, harmadik is lett valamilyen. Aztán tovább ökörködtünk. Majd délután eredményhirdetés, tudtuk hogy haverom jókat lökött, hátha kap érmet, de igazából oda se figyeltünk. Majd látom, hogy később haver jön két oklevéllel, és aszondja: mér nem jöttél fel a dobogóra? Mondom én, minek? Hát harmadik lettél te hülye, nesze az okleveled.
Nem is hallottam, hogy szólitottak a bronzéremért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem is hallottam, hogy szólitottak a bronzéremért.