- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Mármint egy ilyen slendriánul megfogalmazott feladat esetére gondoltam. Abból amit tildy írt, nekem úgy tűnt, hogy sem az elvárások, sem a körülmények nem voltak rendesen megfogalmazva. Normál esetben legalábbis szerintem az a minimum, hogy nem csak bedobunk a közösbe egy ködösen megfogalmazott feladatot, aztán csináljál vele valamit. Legalább az le van fektetve, hogy mit szeretnénk elérni, milyen feltételekkel és milyen eszközök állhatnak a rendelkezésére.
Számomra egy ilyen feladat interjún akkor lehet jó választás, ha egy rögtönzött workshop-ot hozunk létre, aminek csak az első lépése az, hogy vázlatosan felvázoljuk mit szeretnénk, aztán jöhetnek a kérdések, sőt jönniük kell az interjúalanytól, mert ha elkezd találgatni anélkül, hogy megkérdezné miről is van szó konkrétan, az megint csak gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- SSD 240GB 100/100, Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest