- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Reggel 9.30-kor mutatott az Arpad hid fele tartva a villamoson egy kozteri homero 26 fokot. Fel tizkor. 10.30kor ultem fel a 3-as metrora a Forgach utcanal, es meg ekkor is javaban kiskabat/pulcsis embereket lattam.
Lehet nekem fura csak, de hiaba tusoltam indulas elott az orvoshoz mar full vizes hattal erkeztem. Nem embernek valo ido ez.
Brr.Ha mar Blackie nem panaszkodik, es tul meleg van, jovok en... Raadasul nem hoztam egy szoknyat se haza. Meg jo, hogy volt itthon.
Most nezem basztikuli....
Na azt hiszem ideje asni egy lyukat a foldbe jo melyre, mert otthon se lesz sokkal jobb ido, mikor hazaerunk

Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eladó Anker Soundcare Motion Boom Plus hordozható zenedoboz!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 12GB (Beszámítás)
- Arturia KeyStep 32 MIDI USB
- Licencek
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Brr.