Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Hűséges társam volt egy ilyen párszázezer km során, de ne a Praktikerben vedd mert ez nagyon drága.

Hűtőt helyettesíteni semmiképpen nem alkalmas, csodát nem szabad várni tőle, viszont ügyesen használva két-három napig hidegen -» hűvősen tartja a dolgokat. Volt időm kikísérletezni és a legjobb eredményt úgy kaptam, hogy alulra bepakoltam a lényeges dolgokat (legalulra a melegre legérzékenyebb kajákkal), és a tetejére két - előzőleg fagyasztóban csonttá fagyasztott - másfél literes vizespalackot tettem. Sokkal hatékonyabb volt így mint a normál hűtőakkukkal, mondjuk nyilván több helyet is foglalnak, de valamit valamiért. Meglepően sok helyen hajlandóak voltak lefagyasztani nekem a felolvadt vizeket, benzinkutakon, éttermekben, ahol épp várakoztam, majdnem mindenhol segítőkészek voltak, így egy hetes utat is le tudtam fedni friss élelmiszeráruval a táskában.
Ha nap nem éri, akkor lényegesen tovább bírja értelemszerűen, megjártam vele déli országokat is 40 fok fölötti hőmérséklettel is. Én nem tudtam aludni mellette csak ha nagyon fáradt voltam, de híresen éberen alvó vagyok, szóval ez nem mérvadó. Végül is egy kis 9-12 cm-es venti pörög ezerrel a tetején, amire egyébként is figyelni kell, hogy semmiképpen ne legyen letakarva, kollégának leégett így egyszer a kis motor benne és nem szerelhető a téma az egybeöntött műanyag körítés miatt.
A közben felmerült elektromos túlmelegedés nekem sosem okozott gondot, pedig átlag 30-50 órákat ment egyhuzamban, de volt, hogy egy hetet is.
Plusz egy ajánlás: ha van bőven hely az autóban, akkor egyébként jó/jobb megoldás lehet a hungarocell hűtődoboz (vastagfalút keress, általában sötétszürke színűek, pl ilyen), lényegesen nagyobb űrtartalmú és ügyesen elosztva benne a lefagyasztott dolgokat 3-4 napig hűtve tartja a dolgokat. Autós túrára vettem egy ilyet és némi otthoni kísérletezés után még 10 kg húst is mertem vinni magunkkal (nyilván lefagyasztva beletéve), és ami nagy előny, hogy ennek kifejezetten jót tesz, ha le van takarva, úgyhogy egy vastag plédbe bebugyolálva még jobb hatásfokú. Ja és teljesen hangtalan.

-
lenox
veterán
Amit en hasznaltam, az eleg jol hut, de aludni nem akarnek mellette, bar egy mezei hutonel halkabb, de magasabb frekvenciaban van a hangja. Engem mondjuk vezetesben is zavart, el kellett barrikadozni, hogy arnyekolva legyen (bezarni ugye nem egeszseges), de mondjuk atlagos hangszigetelesu kocsinal lehet, hogy nem annyira erint.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest