- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
úgy alakítjuk ki a bértáblát, hogy a kezdő orvos mondjuk az átlagbér felett keressen , ápoló mondjuk nem sokkal alatta, tanár szintén, és egy normális bértáblát csinálunk ehhez illeszkedően. ha azt mondom, hogy valószínűleg minden 3-4. állami + önkormányzati hivatali alkalmazottat nyugodtan ki lehetne tenni, mert egészen minimális a hozzáadott értéke annak amit csinál azt hiszem nem túloztam
(ha esetleg kétségeid lennének, nézz el egy random hivatalba) máris van egy csomó elkölthető lé.és egyébként én úgy gondolom, hogy ha mondjuk 1.5x annyi lenne az állami költés egészségügyre (béremelés, felújítások, fogyó eszközök stb) és ezen át javulna a szinvonal, az már közép távon is meg kellene, hogy térüljön különböző csatornákon át (pl. kevesebb táppénz, emberek nem csak akkor járnának az egészségügyben amikor már "nagyonfáj", hanem lenne preventív része is a dolognak, aminek valami hihetetlen jó a ROI-ja)
-
Lehet hogy én vagyok csak nagyon eltájolódva, de nem szimplán élet szülte "megoldás" a hálapénz szerintem, hanem a magyar ügyeskedés egy mintája. Lehet h nem volt - van megfizetve az orvos, de drága népünk mindenhol a gyorsabb és számára előnyösebb megoldást kereste. Még akkor is ha vesztegetni kellett. Utána- ezt látva a kormányzat- meg mindenki beletojt , hogy úgyis ott a hálapénz, nem?
Személy szerint azzal sem értek egyet h pl egy orvosnak szükségszerűen annyival többet kell keresnie mint pl egy buszvezetőnek vagy egy vasúti kerék pumpálónak. Utóbbi kettő is csak egyszer nézi be, és nem is egy ember halhat meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Automata kávégépek
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Snowboard topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Fractal Design Momentum 12 RGB Black
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Noctua NH-L12S
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ha esetleg kétségeid lennének, nézz el egy random hivatalba) máris van egy csomó elkölthető lé.