Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Szerintem is, es epp ez a problema. Aki nekem megprobalja veadni hogy a defender egy kenyelmes luxus suv amivel lehet villogni (esetleg pl tevet nezni benne, gyorsan menni, kanyarokat vadaszni, stb) azt szimplan lehulyezem. Azert mert a szokasok es az igenyek adottak, az meg nem jelenti azt, hogy rendben van. Defendert venni nagykerekekkel meg matt foliaval, G mercit venni 700 loerovel... Senki ne probalja meg bemagyarazni, hogy ez normalis.
Szerintem.
Ha nekem annyi penzem lenne amennyibe az ilyesmik kerulnek es kellene egy auto, vennek egy racionalisat, a tobbit meg odaadnam az ehezoknek - ezzel jobban felhivnam magamra a figyelmet, mint hogy nezma' mekkora kokaintarto doboz van az 50 millas G mercimben, amire semmi szuksegem!
Persze ez mar igen regota kiderult, hogy en vagyok helikopter es furan gondolkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- EAFC 26
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest