- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hcl: Samsung S21 FE átpakolás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Jaja. Mondjuk nekem nem volt konfliktusom vele, olyan területen mozog, ahol én legfeljebb érdeklődő laikus vagyok és nincs indíttatásom ott hitvitákba beszállni. Másrészt olvastam már tőle hasznos, értelmes, számomra valid infókat tartalmazó hozzászólást is - kifejezetten konkrét cuccokra vonatkozóan, nem pedig az audioanyag digitális oda-vissza másolása közben fellépő hangzástorzulásokkal vagy hasonló ezoterikus témákkal kapcsolatban.

Én úgy, hogy nem ütköztem vele semmiben, a fórum érdekes színfoltjának tekintem. Gondolom, neked nem ilyen könnyeden elnéző véleményed van róla pár komolyabb súrlódásotok után.

joamilestoné: ne aggódj, én sem értek hozzá, pedig én többségében flac-ot hallgatok, ami, mint tudjuk, a jóság egy szintje.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Formula-1
- Tesla topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Eladó Seasonic Focus Gx-750 tápegység!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Eladó Gainward Phatom RTX 4080-as videokártya!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)