Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Nincs beleszólás.
A flottamenedzser cég ezt tudta felajánlani, kvázi 0 km-es "tesztautó", 8-10 km-el(nem ezer), tesztautónak bemutatódarab lepapírozva, beragadva, és így most mi megkaphatjuk a lejáró VW szerződés újítására. Asszem. Én áldásom adtam, (mondjuk nekem nincs igazán beleszólás, csak főnököm intézi, és pár dologban egyeztettünk, mert a garázsba a VW 8 centivel épphogy befér felül, és ez hosszabb, de alacsonyabb, és méricskéltem, stb. Meg most főleg én vezetem, bár a többi irodistának is van jogsija, de én vállaltam, mert szeretek vezetni )
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A flottamenedzser cég ezt tudta felajánlani, kvázi 0 km-es "tesztautó", 8-10 km-el(nem ezer), tesztautónak bemutatódarab lepapírozva, beragadva, és így most mi megkaphatjuk a lejáró VW szerződés újítására. Asszem. Én áldásom adtam, (mondjuk nekem nincs igazán beleszólás, csak főnököm intézi, és pár dologban egyeztettünk, mert a garázsba a VW 8 centivel épphogy befér felül, és ez hosszabb, de alacsonyabb, és méricskéltem, stb. Meg most főleg én vezetem, bár a többi irodistának is van jogsija, de én vállaltam, mert szeretek vezetni )