Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Az említett topikot már megnyitotta fokukac - ugyan erőteljes szarkazmussal a háttérben, de a probléma megoldása érdekében - de az nem találtatott megoldásnak...
bolondember: Nem látod a lényeget - ez már régen nem arról szól, hogy legyen egy ilyen off, meg egy olyan off - itt már arról van szó, hogy ami most van az szar, mert van aki szerint az, és ennek vesznie kell.
És nem arról van szó, hogy megoldásra törekedjünk, hanem hogy valaki megint jól szórakozik, mert húzhatja mások elméjét...
-
bolondember
MODERÁTOR
látod, a lázadóknak nem jó.
Lehet kéne nyitni egy off-off topikot nekünk, és ezt az "OFF TOPIC"-ot meg meghagyni a "régi idők rajongóinak".
nincs jobb ötletem.
Valamelyik félnek engedni kell.
Én engedek nagyon szívesen. Rajtam ne múljék - nem mintha számítanék, csak egy avatár vagyok a sok közül.(de akkor sem értem, ha ennyire szar itt a "régi idők rajongóinak", akkor mi a pékért irogatnak?!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)