Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Az említett topikot már megnyitotta fokukac - ugyan erőteljes szarkazmussal a háttérben, de a probléma megoldása érdekében - de az nem találtatott megoldásnak...
bolondember: Nem látod a lényeget - ez már régen nem arról szól, hogy legyen egy ilyen off, meg egy olyan off - itt már arról van szó, hogy ami most van az szar, mert van aki szerint az, és ennek vesznie kell.
És nem arról van szó, hogy megoldásra törekedjünk, hanem hogy valaki megint jól szórakozik, mert húzhatja mások elméjét...
-
bolondember
MODERÁTOR
látod, a lázadóknak nem jó.
Lehet kéne nyitni egy off-off topikot nekünk, és ezt az "OFF TOPIC"-ot meg meghagyni a "régi idők rajongóinak".
nincs jobb ötletem.
Valamelyik félnek engedni kell.
Én engedek nagyon szívesen. Rajtam ne múljék - nem mintha számítanék, csak egy avatár vagyok a sok közül.(de akkor sem értem, ha ennyire szar itt a "régi idők rajongóinak", akkor mi a pékért irogatnak?!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Fifine A6T mikrofon kit
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)