Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
nahh visszaolvasgattam...
mikről maradtam le... visszatérve a "dugás 14 alatt" témához: én 15 vagyok egyelőre szűz, de több alkalommal akartak megrontani vérengző tizenéves ribancok
3×, egyszer 13 voltam (akkor még nem gondoltam hogy megkellene tennem), volt egy próbálkozás miután betöltöttem 14et -> moziban tipitapi volt csak aztán kicsit nagyobb volt a szőrzete bizonyos helyeken mint ami kellett volna.. aztán most egyik szórakozóhelyen is volt egy incidens, azt meg azért nem akartam mert csaj oszttárs volt és eléggé ittas állapotban
hát én ilyen jófijú vagyok 
Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
mikről maradtam le... visszatérve a "dugás 14 alatt" témához: én 15 vagyok egyelőre szűz, de több alkalommal akartak megrontani vérengző tizenéves ribancok
3×, egyszer 13 voltam (akkor még nem gondoltam hogy megkellene tennem), volt egy próbálkozás miután betöltöttem 14et -> moziban tipitapi volt csak aztán kicsit nagyobb volt a szőrzete bizonyos helyeken mint ami kellett volna.. aztán most egyik szórakozóhelyen is volt egy incidens, azt meg azért nem akartam mert csaj oszttárs volt és eléggé ittas állapotban
hát én ilyen jófijú vagyok