Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy hülyeség egy még nem felnőtt embernek gyereket szülni. Milyen mintát ad át a gyerekének???
Másrészt viszont úgy gondolom, elég satnya élet lehet az, ahol 30 fölött nincs más , csak a gyereknevelés. az ilyen emberek, de őleg anyák rászállnak a gyerekeikre, és a saját ki nem bontakozott vágyaikat a saját gyerekeiken keresztül próbálják kiélni.
Mivel ugye saját sikereik nem nagyon vannak vagy lesznek....Valahol meg kell találni a hangsúlyt mind a gyereknevelés, de mind a saját "ambíciónk " (jajj de hülye szó ) közt.
Ne csak a gyerek töltse ki a mindennapokat.
Én még nem nőttem fel. elelősségileg legalábbis nem. Nincs is gyerekem
Lehet kövezni, de én még pár évig önmegvalóstok
Majd mikor már úgy érzem, igen letettem valamit az asztalra, úgy igazán, na akkor majd talán jöhet a gyerek.Amúgy ha goa: akkor nekem az egyik kedvenc

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
venember83
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy Tildy mindjárt reagál (Ha jól sejtem). Egyébként nem olyan rossz. Mármint oké, vannak benne elvontabb számok is, és aki a Pink Floyd féle depis zenéken él - még mielőtt valaki beszól: szeretem a Pink Floyd-ot is, legalábbis néhány számukat - annak naná, hogy furcsa, esetleg idegen lesz a GOA világa. Attól még nem szar

-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Hát valaki emgteehti

Nem megy neekm így beidva az írás :S

Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Exkluzív órák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Core I5 10400F, ASRock H510M-HDV/M.2 SE + 2x8 GB DDR4 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel ugye saját sikereik nem nagyon vannak vagy lesznek....