Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
megismerek egy lányt, mondjuk valahogy társaságban úgy alakul. jól néz ki, az első benyomások jók, talán még beszélgetünk is, és egész értelmesnek tűnik. mármár kezdek jobban odafigyelni rá, amikor benyúl a táskájába, előveszi a bagósdobozt, rágyújt, és átszellemült arccal fújja a füstöt. miért érzem ezt olyankor az emberiség elleni bűntettnek? lehet a világ legjobb nője, nekem mégis megkeseredik a szám, és elmegy a kedvem az egésztől. és ez olyan mértékű, hogy még piásan is így érzek, pedig olyankor más az ember szemlélete a világ iránt.
és a legnagyobb bajom, hogy utcán, bárhol, 10 nőből 7-et bagózni látok..ja, én sem vagyok szent, míg Pesten laktam a suli miatt, el-elszívtam néha az erkélyen, vagy buliban, de főleg az albi erkélyén 1-1 szál cigit, de nem meggyőződésből, pusztán az íze miatt, de csak mint különlegesség. 7 év alatt tippre kb összesen 50 szálat. (emlékszem szobatársam BAT-nál dolgozott, olyanokat hozott haza, mint Bastos, mentolos Dunhill, Davidoff, meg hasonló nem hétköznapi cuccok) ahogy szivart is elfüstöltem akkoriban összesen vagy 20 szálat ha volt rá alkalom, de minden esetben utáltam magam utána, hogy órákig büdös volt a pofám akár mit csináltam. de egy biztos, senki mást nem zavartam vele.
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Vissza mennyé'!

Mondani nem mondták, max pozitonagy-zavarra panaszkodtak
sekli: Hűvösben jobbat alszik az ember

Aktív témák
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest