Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Oke, ertem, hogy hogyan mukodnek, csak arra voltam kivancsi, hogy bizonyitottak-e, pl fuggetlen intezetek, hogy karosabb a CRT mint az LCD.
Kulonben akartam LCD-re frissiteni, de kell a *nak ez a *os TN+film panel, normalis monitor kell. Igy elnapoltam a vasarlast. Lehet januartol veszek reszletre egy notit s a problema meg van oldva... Igen, tudom, notiban is tn+film panel van, de ott tenyleg nincs valasztek.
mod: monitor@100Hz, mukonny pedig szuksegszeru, szememet nemreg (kb masfel eve) mutottek, s puff eltunt a szemuveg. De nem allt le a szemem romlasa, ugy nez ki hamarosan visszater a szemuveg, ez van, alapos munkat vegeztek az orvosok, szepen elb*tak a szemem az inkubatorral.
Aktív témák
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest