Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
7
addikt
válasz philoxenia #42151 üzenetére
Az még hagyján, de én arra lennék kíváncsi, hogy hogyan keres rá az avatarjára
-
Tim82
félisten
Jó éjt mindenkinek!
Látom, @kac végre visszatért a megszokott csápos-bárányhimlős avatárjához.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Hold
őstag
válasz philoxenia #42125 üzenetére
Főként Motor, robogó és quad aksik..
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Bash
addikt
válasz philoxenia #42156 üzenetére
Majd ha egyszer gazdag leszek. Elképzelni sem tudom mit bírhat az a 30 db csöves erősítő. Azon sem csodálkoznék, ha a kanapé az emberekkel együtt basszusra ugrálna középen.
http://bashtravel.com/
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát, nagyon álmos vagyok!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz philoxenia #42159 üzenetére
Szép Álmokat FilcSárkány!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
sanyixXx
senior tag
hali
kéne nekem 300db tombolajegyet csinálnom holnapra. ez ugye 600, mert 300 megvehető, 300-ból pedig sorsolnak. mindegyiken, de legalább a megvehetőkön rajta kéne legyen egy logó. ezt hogy tudom a leghatékonyabban összehozni vajon? excel, photoshop, word áll hirtelen rendelkezésre. én vágnám ki utána kézzel a dolgot.
lényeg, hogy ne egyesével kelljen megszámoznom 300/600 bilétát.köszi előre is
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
frame>24
addikt
helo.
új és felborult, két alvásos napirendemnek köszönhetően most kezdődik a napom második fele.
Rarri: nem. De mikor jobb híján egyszer egy hónapig kemény fizikai munkát vállatam, na akkor kb. az voltam: csak evés+alvás a szabadidőben[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
(#42165) egyébként, még a Mindenható 1. részében mondta Morgan Freeman, az "Isten", hogy a világ legboldogabb emberei izzadságban fürödve mennek haza...hát igen, akkor nemigen gyötörtek a világ nagy kérdéseinek problémái...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
rarri
senior tag
Barika, megyek aludni, mert korán kelek. Szép estét neked, jólegyél ! Meztelen lesz a barika...
yetike, főkukac, farkas, frame, Nektek pedig jóéjszakát...[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
7
addikt
No télleg menek. Ha holnap nem lennék, találkozunk a Teaerdőben pénteken azzal, aki jön majd.
(ugye Tildy, kutyábirka és Mikulás kollega?) -
bolondember
MODERÁTOR
válasz philoxenia #42151 üzenetére
nem keresem, csak tudjam mit kell átugrani..
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz bolondember #42176 üzenetére
Én úgy ismerem, hogy:
Time is money, fuck is funny,
So...
Fuck yourself and save your money![ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
vAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
mod:
udv
neduddki
p.s. lehet hogy megvan az uj teflonom???:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz fokukac #42187 üzenetére
HI!
Sajna nem, de a tutajok tobbsege ellnzi a repulest 6310-nel:- ((( /masok szeritn emg birja... nem ertem ez ezt /
szamomra is hiheten samu m110!!!:- )))udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
nagyúr
Eddig csak House-függő voltam, de most már Dexter is kiváltotta bennem ezt. részről részre jobb és jobb, hihetetlen.
Meduddki : a 6310 kimondottan szeret repülni
ahogy a 6210-es is szeretett...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz fokukac #42190 üzenetére
nekem egyszer az Ericsson R310em repült 5 métert, ahogy zsebemből kivettem és nagy sebességgel fülemhez akartam tartani, útközben kicsúszott kezemből, parabolikus ívben távolodva megrökönyödéstől fizikai mozgását pár pillanatig szüneteltető fülemtől...
Jó strapamobilként mondjuk kutya baja nem lett...
Egyszer meg enyhén alkoholos befolyásoltság alatt majdnem vadizsír K750-em reptettem meg szobámban faltól falig - töltőn volt, én meg nem emeltem fel eléggé lábfejem, s szintén aranyos pályára indítottam - kettőt koppant (sarokközelbe repült - flipper), majd felvettem.
-
Sipi16
őstag
Jó "reggelt" mindenkinek! Nagyon rossz újra ilyen korán kelni.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Amíg nem voltam itthon addig nem kellett időre kelni... Most újra indulnak a szürke hétköznapok...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
venember83
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #42195 üzenetére
a legnagyobb megy fésülködni.
a középső is megy fésülködni
a legkisebb meg viszi a hóna alatt yetikét, h jól megkefélje őt a kezében tartott célszerszámmal...most akkor tegyük fel a kérdést: kinek lesz a legjobb reggele?
-
jasszer
őstag
válasz bolondember #42196 üzenetére
Szerintem rosszul értelmezed a képet. Ez a junior váltófutás világbajnoki döntője, a részvevők korára való tekintettel nem stafétabotot, hanem plüssállatot adnak át. (bár a kefékre-törülközőkre még nem találtam magyarázatot)
[ Szerkesztve ]
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
jasszer
őstag
válasz bolondember #42199 üzenetére
Jobban megnézve a képet az is lehet h brake-elnek...
Apokalipszis? Ezeknek?!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest