Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Azok a cigányok akik tisztességesek, és valóban szociálisan be tudtak(ilyen vagy olyan okok következményeként) illeszkedni a(z elméleti többségű) magyar(nak mondott) származású népcsoport normálisabb és tisztességesebb tagjai közé, azok nem foglalkoznak azzal hogy hogy hívják őket, ők szívesen hívják magukat is cigánynak, hiszen számukra annak nincs negatív felhangja. Azok akik nem érdemlik meg hogy szociálisan társadalomra érettnek nevezzük őket, azok kibaszatosan kikérik maguknak, hogy ők nem cigányok, ők romák. Az ombudsmanok meg ezt erősítik, hogy a cigány szó ledegradáló, ezért romának kell hívni őket.
Romakereket hányok mikor a romazenészek a kisvendéglően romazenét játszanak, és a szomszédomnak romaútra megy a falat. az volt a buzi aki ezt a roma szót egyáltalán bevezette a köztudatba.
De mindenesetre nekem az akit emberszámba tudok venni (az egyébként szerintem alacsony toleranciaszintemmel) az cigány; míg akit nem nagyon látok szívesen 500km-es körzetben, azt romának hívom.
(Azért meglehetősen besöröztem, szóval így értékelni szavaimat, de azért ezt gondolom)
Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest