Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Na, én is hazaértem.
Azért mindenesetre nagyon szuper volt, csak egykét dolog hamarabb megtörténhetett volna, más dolgoknak meg meg sem kellett volna történniük.
Pl, EQMontoya kolléga jöhetett volna lényegesen hamarabb, de ami méginkább megtörténhetett volna, az Móni, a nagyon aranyos, nagyon kedves erdélyi lány megismerése. Úgyhogy mivel ez utolsó nap történt meg, ő pedig egész nyáron a Balcsin fog dolgozni, igy vissza fogok menni július első felében. Remélem jön EQMontoya barátom is.
Nem kellett volna megtörténjen az, hogy elszállok az ivással és egy gyönyörű két órát véssek életem történetébe az éjszaka folyamán. Két órán keresztül hörögtem és hánytam, nem hittem, hogy haza tudok majd menni. Szerencsére a barátok segitettek, az út első harmada nehezen ment, viszont utána már egyedül tudtam menni...
Az absynthe nevét hallani sem birom, asszem egy ideig mellőzöm a fogyasztását.
Nem kellett volna hazajönni sem, a fent emlitett lány miatt sem.
Pedig annak idején, mikor Fater mondta, hogy majd úgyis egy erdélyi lányba fogok beleesni, kinevettem. Igaza lett.
Thrawn kolléga nagy mester, az ivászatban főleg. Jól eldumáltunk nyolc órát vele is.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spotify
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Vivobook X1504VA 15.6" FHD IPS i5-1334U 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest