Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Na, én is hazaértem.
Azért mindenesetre nagyon szuper volt, csak egykét dolog hamarabb megtörténhetett volna, más dolgoknak meg meg sem kellett volna történniük.
Pl, EQMontoya kolléga jöhetett volna lényegesen hamarabb, de ami méginkább megtörténhetett volna, az Móni, a nagyon aranyos, nagyon kedves erdélyi lány megismerése. Úgyhogy mivel ez utolsó nap történt meg, ő pedig egész nyáron a Balcsin fog dolgozni, igy vissza fogok menni július első felében. Remélem jön EQMontoya barátom is.
Nem kellett volna megtörténjen az, hogy elszállok az ivással és egy gyönyörű két órát véssek életem történetébe az éjszaka folyamán. Két órán keresztül hörögtem és hánytam, nem hittem, hogy haza tudok majd menni. Szerencsére a barátok segitettek, az út első harmada nehezen ment, viszont utána már egyedül tudtam menni...
Az absynthe nevét hallani sem birom, asszem egy ideig mellőzöm a fogyasztását.
Nem kellett volna hazajönni sem, a fent emlitett lány miatt sem.
Pedig annak idején, mikor Fater mondta, hogy majd úgyis egy erdélyi lányba fogok beleesni, kinevettem. Igaza lett.
Thrawn kolléga nagy mester, az ivászatban főleg. Jól eldumáltunk nyolc órát vele is.
Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- Banggood
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest