Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
bocX
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
..hát igen, ez tényleg ritka

én 40 centis kaptam, még be is horpadt a jobb 1 ajtó picit, cetli nélkül...örültem, bár igazság szerint rest voltam kijavítani, kis polir paszta aztán ennyi, ha kijavíttatnám akkor tuti megint valami ügyes 'leparkolná'
más: ma este gondoltam megpihenek kis hétvégi munka után, aztán hátradőlök a székemben, hát eltör a támla...megint
bár egy hete az ágyneműtartó rugója vágott majdnem fejbe mikor kinyitottam. szerintem áttérek a kinai módszerre, földön evés-ivás-alvás
szerk: iráshibák
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Grat a 800. naphoz!

Sajnos kevés az olyan ember, aki ha hibázik, fel tudja vállalni a következményeit is, de ez van.
Aktív témák
- Macska topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Építő/felújító topik
- Metal topik
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tesla topik
- Napelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár egy hete az ágyneműtartó rugója vágott majdnem fejbe mikor kinyitottam. szerintem áttérek a kinai módszerre, földön evés-ivás-alvás