Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
Mivel ma vagyok 800 napos itt, a Ph!órumon, megosztok veletek egy történetet.
Tudtomon kívül rossz helyre parkoltam a házunk előtt, az egyetlen mozgáskorlátozottak számára fenntartott beállóba -nem néztem, hova állok, aztán már nem vittem odébb az autót. Figyelmeztettek a rendőrségtől, h. álljak odébb, amit én tegnap este meg is tettem. Viszont, gyakorlatlanságomnak köszönhetően az átállás ''rendkívül bonyolult'' művelete közben meghúztam egy autót...
Kb. 10 centi hosszú sérülés keletkezett rajta. Nekem teljesen egyértelmű volt, h. meghagytam az elérhetőségem a másik gépjármű sazélvédőjén, a kár rendezése végett...
Ma felhívott a tulaj, és mint kiderült, szokatlan pozitív gesztus volt, amit tettem, mert az emberek inkább nem vállálják fel az ilyen vétkeket...
Érdekes...
Aktív témák
- Robotporszívók
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Bluetooth-headsetekről általában
- Gyúrósok ide!
- Gmail
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- darkFlash Shadow Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb. 10 centi hosszú sérülés keletkezett rajta. Nekem teljesen egyértelmű volt, h. meghagytam az elérhetőségem a másik gépjármű sazélvédőjén, a kár rendezése végett...