Hirdetés

Aktív témák

• Vérboci
    addikt

Nekem megfelel de nem találtok meg a széchenyiben. De várlak titeket.

erdey_a : igen említette a srác hogy neki is ilyesmi gondjai voltak hogy beragadtt a géz meg ilyesmi. bár egy dolgot nem igazán értek. miért nem lehetett ezt az egészet már sokkal régebben megcsinálni?

Janoska26:''Feedoo : Persze, ne magyarázkoggy, biztos Te is az Őstagságra gyúrsz, de aztatat ki kell érdemelni mondom én, milyen böngészőt használsz amelyiken nem látszik a mod gomb?''
    Mivel alaphangon nem igazán érdekelnek a ki milyen tag én csak akkor írok ha találok valami érdekeset amúgy csak kussban vagyok és olvasgatok hogy néha mekkora marhák mekkora hülyeséget képesek írni. És emiatt más elég sok jó fej srác csaj (tag) húzott el a fórumról legutób az egyik jó haverom VladimirR is távozott köreinkből. Ha így megy továb akkor csak óvodás szintű emberek lesznek a fórumon, persze tisztelet a kivételnek. :R

[Szerkesztve]

Hát hogy miért nem csináltatja meg valaki korábban, arra maximum elméleteket tudok gyártani. Ha kiskorban nem veszik észre, akkor ugye onnantól már azért a himbilimbit ritkábban látja a szülő, a felcseperedő gyereknek meg elég ciki lehet ilyesmiről beszélni valakivel. Aztán ha a szükség úgyhozza akkor erőt vesz magán.

Nem könnyű ám bekopogni az urológián, hogy csókolom baj van az eszközzel.

Mint mondottam, nekem nem volt eredendően ilyen problémám. Tulajdonképpen egy 10mm-es sávben részben elhalt, rugalmasságát vesztette a bőröm ott. Valahol középtájon, tehát nem igazán jött hátra a bürke.
    Pont egy olyan időszakban történt, mikor a használatára nem nagyon volt szükség (előtte jól működött, hangsúlyozom). Aztán ugye új barátnő és bizony nem lehetett halogatni tovább. Egy szép napon nem jöttem melózni, hanem mentem az urológiára. Kaptam 2 hét múlva műtéti időpontot, oszt ennyi. Úgy emlékszem 2 hónapig még utána azért kerültem a meresztő helyzeteke :DDD De 2003 októberében már üzembe helyeztük.

Aktív témák