Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Ha két és fél perc elég volt ahhoz, hogy lefordítsd franciára, akkor két és fél óra miért nem
elegendô ahhoz, hogy kitöröld a hozzászólásomat?
Már ha ilyen rendkívül segítôkész vagy. Mert nyilván nem poénból kérdeztem. Unokatesóm kérte,
hogy fordítsak le egy szöveget. Mondtam neki, hogy most dolgozom, de küldje át, megnézem.
Megnéztem, nekem túl nehéznek t?nt, nem tudtam vele megbirkózni. Gondoltam, kirakom a
PH-ra, és dolgozom tovább.
Visszaküldtem a francia fordítást, erre felhívott, hogy mizu. Megkért, hogy szedjem le a fórumról,
mert nem publikus. Szerencsétlen dolgozott volna, ha valaki, aki tudja, lefordítja neki azt a szart.
És én sem a farkamat verem idebent a melóban, nem sok idôm van az ökörködésre. Ha
megnézed az IP-met, rájössz, hogy miért.
Egyébként most is csak azért eresztettem ilyen bô lére, mert leszakadtunk a szerverrôl.
És most már tényleg nagyon örülnék, ha 968-tól fölfelé elt?nnének a hozzászólások.
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Pro - CUH7216b - GoldHen BD-JB Lapse 1.2 - Samsung 500GB SSD
- HP OMEN X 35 X3W57AA
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)15,6"FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest