Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
burgatshow
üzenetére
Az enyém is remegett anno, pedig már vezettem előtte.
Most meg a vezetésből (is) élek. Amúgy sokan még évek múltával sem tudják ezt megtanulni.
Múltkoriban volt egy Seat-os teszthétvége a Hungaroringen. Jött ez újságírók, menetek próbaköröket a Seat Leon Cuprákkal. Az egyik nagyokos autós!!! újságíró meg az egyik tempós kanyarban visszarúgta a kumplungot ami frankón be is halt tőle. Nyilván egy lestrapált kuplung volt már (egy egy chippelt turbós Cupra volt, tehát 2xx lóerős) hiszen tesztautó de akkor is... -
FehérHolló
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Én régen versenyszerűen rövidtávot futottam (most újrakezdtem hobbi szinten, de ez mindegy). Ennek köszönhetően, amikor kicsit behajlítom a jobb lábfejem, elkezd remegni. Ez a rajtolás során alakult ki, mert így gyorsabban lehet reagálni az indításra.
Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a rutinra való felkészítés elején mindig remegett a gázon, a motornak meg tök hülye hangja lett tőle. Jót nevettem rajta mindig, aztán hozzászoktam, hogy ilyet nem szabad csinálni.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Most meg a vezetésből (is) élek. Amúgy sokan még évek múltával sem tudják ezt megtanulni.