Hirdetés
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
REDeath
őstag
vajon mér ismerős
mármint nem az érettségire gondolok, addig még van egy évem.
én anyám azzal készít ki, hogy olyan mint egy commander. mindig ő akar mindent befejezni, mert másképp nem nyugszik meg. és este mikor már fáradt, akkor elkezd mindenkit elküldeni aludni a családban hogy tudjon lefeküdni xD
de szerencsére sikerült elérnem, hogy már nem kötekednek hogy meddig vagyok ébren
persze egész nap azon lovagol hogy biztos megint későig voltam fent stb...
Egyébként a felsőoktatási tanulmányaimat megvan miből fogom fizetni, ha szar jegyeim lesznek: írok egy könyvet a szülői hülyeségekről és a tanári túlkapásokról, pofára osztályzásokról
(nem titkolt célom lekörözni vele a Harry Potter-t)
Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mármint nem az érettségire gondolok, addig még van egy évem.