- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ja, nem voltam elég ügyfélcentrifuga, mert sajnálattal közölte a hölgy utána a telefonban hogy nem sikerült. Persze ez kódolva volt, mert az egyik csaj aki még ott volt mint jelentkező, az egy apjának látszó emberkével együtt jött, aki mondta neki, hogy ha kész vagy gyere fel hozzám, és protis emberke ellen nagyonnagyon meggyőzőnek kellett volna lennem. Azért nem öngyilkolom meg magam miatta, bár jól jött volna a lovetta amit adtak volna, na de majd máshol. Egy jobb helyen, ahol megérdemelnek engem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Race: most hogy tudok segíteni? Elmondjam mi van rajta?
A mostanában sokat emlegetett Zsíros Anna nevű hölgyemény Kenósorsolás közben. Aranyos, szép, mint mindig. Többet nem tudok tenni, max elküldöm mailben, de sejtem hogy azért ennyire nem izgat a dolog
Ezt [link] képzeld el, miközben izgató, kívánatos hangon kétjegyű számokat mond ki 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Motoros topic
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A mostanában sokat emlegetett Zsíros Anna nevű hölgyemény Kenósorsolás közben. Aranyos, szép, mint mindig. Többet nem tudok tenni, max elküldöm mailben, de sejtem hogy azért ennyire nem izgat a dolog