Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Batman
őstag
Egy kis off:
Berszezek egy ilyet és többé nem kell aggódnom mi lesz ha kitör egy atomháború az adataim akkor is biztonságban lesznek.
[link]
-
Batman
őstag
Ma a hüle kérdéseim napja van.
Nem tom hogy létezik e csak most kipattant a nagy ötletem.
Létezik e olyan kütyü ami t ráraksz tv kábelre és szétszorja a jelet kb ugy mint egy wifi router és ha van megfelelő usb-s vagy pcmcia-os készüléked akkor tudod fogni 30-50 méteres sugárban.
Meg lehet elvileg ugy is oldani hogy tv-tuner-be bemegy a tv kábel, wifi routerrel az adást neten keresztül tolod de szerintem az eredeti ötletem jobb lenne.
Szal?
-
Batman
őstag
Hali!
Régen láttam valahol, hogy pappírbol hogyan lehet egyszerűen cd tokot hajtogatni, de most akár hogy keresem nem találom.
Ti lehet ügyesebbek vagytok nálam, szal akinek megvan az ne kíméljen.
köszike
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest