Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Aktív témák
-
törölt tag
hellosztok!
Tud valaki egy értelmes MSN klienst, amit adminjogok nélküli gépre is lehet telepíteni?
Vagyis telepítéskor ki lehet választani a helyet ahova telepítem. -
törölt tag
Írtam a Notes topikba, de mivel elég gyér a látogatottsága,tud valaki nekem esetleg segíteni? sorry, tudom nem lehet topikot reklámozni, de ez elég fontos lenne.

[link] -
törölt tag
Cégnél selejtezés volt, amolyan szabad rablás féle, halomba egy csomó alkatrész azt visz mindenki amit akar.

Betaláltam egy 2200W s upst
, akksijai nem annyira jók, de végülis ingyér volt, és pár percet még így is működik.
Meg valami serverszekrénybe illő server is hozzámvándorolt, bővebb infom sajna még nincs, de dvd van benne
, meg valami standard atx lapszerűség a hátsó kivezetésekből itélve, meg atx táp, szóval fura egy szerzet, otthon prüferolom majd, csak vissza kell jönnöm kocsival mert ez az ups a maga 55kgjával elég drabális.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Tud nekem valaki egy 1 mondatos közérthető definiciót mondani az ini fájlokra? global, egy program ini fájlja milyen célt szolgál, én vágom de nem tudom szépen kompaktul megfogalmazni

Aktív témák
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- EAFC 26
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- iPhone X 64Gb akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, 55kg