Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
::volkovy:.
üzenetére
Nem tudom megállni, hogyne szóljak néhány szót, és nem is akarom máshová tenni, maradjon itt az OT-ban.
Nekem soha semmi bajom nem volt Veled, sőt bizonyos szempontból szimpatizáltam is Veled és ezt az, aki veszi a fáradságot és megkeresi, el is olvashatja. Elég sokat ökörködtünk annak idején itt az OFF-ban. Sőt most is, amikor az első (szándékosan meghagyott) nickeddel visszajöttél, örültem neki, mert gondoltam, legalább egy kicsit feldobod a topicot, jókat hülyéskedhetünk megint. Ezt is el lehet olvasni.
Amikor elkezdted megtalálni az ''ősellenséget'', figyelmeztettelek, hogy ezt ne tedd. Semmi értelme a felesleges flame keltésnek, úgy gondoltam, azért Te nem csak erre vagy képes. Sajnos tévedtem.
Nem tudom, mégis mi vezérel, de már nem is nagyon érdekel. Azt látom, hogy az itteni közösséget leszarod, különben nem piszkítanál az asztalára, ahonnan egyébként, és ez külön megér egy misét, Te is eszel, hiszen ugye mégiscsak ide jöttél üzletelni.
Ha tegnap fent vagyok, akkor ez a nicked sem élt volna többet néhány percnél. Mivel azonban meghagyták, most már én sem bántom, amíg nem lesz rá okom.
És nem azért mert haragszom Rád, vagy valami ilyesmi, mert nincsenek Veled kapcsolatban érzelmeim, hanem azért mert nem látom be, hogy ilyen viselkedés után miért kellene, hogy azonnal visszaengedjelek csak azért, hogy folytasd azt, amiért menned kellett, a rombolást.
Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Viccrovat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest