Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Előzmény:
Pár napja felvett valaki MSN-en. Később kiderült, Törökországból.
Fejlemény:
Ma végre sikerült vele beszélgetnem -végig angolul, aránylag jól ment.
Azt nem sikerült kiderítenem, honnan-miként jutott hozzá az e-mail címemhez, mert nem értette (vagy nem akarta érteni), amit írtam, csak az iWiW-et említette. Kiderült, h. ''lány''. Aztán rákerestem iWiW-en és írtam egy levelet annak, aki öt meghívta. A srác válaszolt ugyan, de még mindig nem tudom, hogyan talált rám a ''lány''. Azért az idézőjel, mert kiderült, valójában fiú. Nem értem, miért mondta azt MSN-en, h. lány, na mindegy... Érdekes, vicces sztori, gondoltam, megosztom veletek.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VR topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt nem sikerült kiderítenem, honnan-miként jutott hozzá az e-mail címemhez, mert nem értette (vagy nem akarta érteni), amit írtam, csak az iWiW-et említette. Kiderült, h. ''lány''. Aztán rákerestem iWiW-en és írtam egy levelet annak, aki öt meghívta. A srác válaszolt ugyan, de még mindig nem tudom, hogyan talált rám a ''lány''. Azért az idézőjel, mert kiderült, valójában fiú. Nem értem, miért mondta azt MSN-en, h. lány, na mindegy... Érdekes, vicces sztori, gondoltam, megosztom veletek.