Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Joco
aktív tag
válasz
Racecam
üzenetére
Te meg már gondolom voltál amerikai elnök
Az egy dolog, hogy mi van papíron meg egy másik, hogy ebből az ipséből nem nézném ki, hogy erőfeszítés nélkül kimondja háború, pedig az 3 betű 
Egy szóval nem állítottam, hogy úgy van, ahogy mondtam, ez a személyes véleményem. Valahogy nekem szimpatikusabb, mint a sok maszlag, mint amit pl. a tv-ben nyomnak. Szerintem a legnagyobb naivság ma, ha elhiszed informált vagy. Van egy képem a dologról, ami lehet hogy alapjaiban hülyeség, mert téves információkra épül, de legalább tisztában vagyok ezzel. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy olajért mentek vagy fegyverért, hogy viktor vagy péter stb. Mert ezek mind legalább 3. kézből származó információk, amiknek a tartalmi értéke erősen közelít a 0-hoz. Saját szememmel nem láttam, másnak meg nem igen hiszek, de legalábbis fentartással kezelem, ergo legfeljebb véleményem van róla...
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Firefox
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az egy dolog, hogy mi van papíron meg egy másik, hogy ebből az ipséből nem nézném ki, hogy erőfeszítés nélkül kimondja háború, pedig az 3 betű