Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Joco
aktív tag
válasz
Racecam
üzenetére
Te meg már gondolom voltál amerikai elnök
Az egy dolog, hogy mi van papíron meg egy másik, hogy ebből az ipséből nem nézném ki, hogy erőfeszítés nélkül kimondja háború, pedig az 3 betű 
Egy szóval nem állítottam, hogy úgy van, ahogy mondtam, ez a személyes véleményem. Valahogy nekem szimpatikusabb, mint a sok maszlag, mint amit pl. a tv-ben nyomnak. Szerintem a legnagyobb naivság ma, ha elhiszed informált vagy. Van egy képem a dologról, ami lehet hogy alapjaiban hülyeség, mert téves információkra épül, de legalább tisztában vagyok ezzel. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy olajért mentek vagy fegyverért, hogy viktor vagy péter stb. Mert ezek mind legalább 3. kézből származó információk, amiknek a tartalmi értéke erősen közelít a 0-hoz. Saját szememmel nem láttam, másnak meg nem igen hiszek, de legalábbis fentartással kezelem, ergo legfeljebb véleményem van róla...
Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az egy dolog, hogy mi van papíron meg egy másik, hogy ebből az ipséből nem nézném ki, hogy erőfeszítés nélkül kimondja háború, pedig az 3 betű