- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 30 [Vad szex inszájd]
- (téma lezárva)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
VladimirR
nagyúr
-
Integra
titán
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
-
Integra
titán
-
rii
nagyúr
én sem iszok abszolút, nem is bírom, és elég cefetül is érzem magam, ha szóba kerül az ital bárhol ... legyen az munkahely, vagy kerékpártúra ...
nekem az egész környezetem szeret berúgni ... kivétel nélkül mindnenki .... Én meg nem .... :-/ és olyan rossz kilógni a sorból ....
vagyis iszok, kb heti 2-3 üveg sör, és reégebben lement heti 1 üveg fehér/vörösbor .... de én kakalyóra esküszöm ...
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
-
QuarK
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
Racecam
nagyúr
Óó., nagyon aranyos vagy, de erre igazán semmi szükség!

Csak ott legyél a megfelelő helyen, a megfelelő időben, hogy lefoghasd a pléhember kezét, amikor arra a bizonyos dologra akar klikkelni!
(Elvégre nem árt, ha az ember bebiztosítja magát, minden oldalról!
)
u.i.: Ez most nagyon illúzió romboló volt?
u.i.2: Én is téged.
-
Sipi
addikt
-
QuarK
senior tag
Szeretnék most valami hízelgőt mondani; de ismersz milyen, amikor hétfelé vagyok hasadva. Ebben a postodban összefoglaltad a lényeget; és akik Neked fontosak, ők is hasonlóan vélekednek. Láthattuk azokat a ''tagokat'' is, akik Beléd kötöttek; szerintem további magyarázatot nem igényel a dolog

Sipi:
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
-
VladimirR
nagyúr
en amondo vagyok, hogy leginkabb ne foglalkozz azokkal, akik azt vagjak a fejedhez, hogy ninsc szakmai hozzaszolasod (ha nem lebegne a fejem folott mar megint egy ban, akkor mondanam, hogy szarjal bele, de nem teszek ilyet, meg a vegen valakinek ez is szurna a szemet)
sot, a meglevo kettot is toroltesd, te igy, 0db szakmai post-tal uniqum voltal![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
masik topic-ban epp ezt magyaraztam (bar nem volt foganatja), hogy nem a rang, hanem az ember szamit, az, hogy mirol ismerik, mit tett le - teged itt akkor is joparan szetretnenk, ha ujonc viritana a neved alatt
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
-
lorcsi
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
Mondom, ne foglalkozz vele!
Mindenki azért jár ide, amiért akar. Van aki a hardverek miatt, van aki a közösség miatt.
Mivel léteznek a közösségi témák, mert van létjogosultságuk, senkinek semmi köze ahhoz, hogy pl. Te, miért csak ezeket látogatod. Ez tetszik, ez érdekel és kész.
És nem kell mindenféle hangemberekre hallgatni!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv61us
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
senki nem mondta, hogy ki fognak tiltani. egyszerű, hétköznapi ténymegállapítás. nekem meg majdnem 2x annyi közösségi van, mint szakmai. nagyrészét az offban szedtem össze.
szolgálati közlemény: úgy tűnik, a táborba Bog (és Viktor0610) is jelentkezeik, tehát a mobilaréna is képviselve lesz! nagyon helyes, és követendő magatartás.
[Szerkesztve] -
bmx powa
tag
-
tiv61us
őstag
-
Kidus
őstag
-
Xpod
addikt
-
rii
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
piqla
őstag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
Kokkantas
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
Tsunami
senior tag
-
Gambit
őstag
-
faster
nagyúr
-
Bash
őstag
-
Tsunami
senior tag
-
Kokkantas
senior tag
-
Racecam
nagyúr
-
Gambit
őstag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
QuarK
senior tag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Egon
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
QuarK
senior tag
-
QuarK
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
Racecam
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
Scream007
őstag
-
tiv61us
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
föccer
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
parandroid
félisten
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
tiv61us
őstag
-
Kidus
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
parandroid
félisten
''Then starting from her favorite plant,
Moved over for a passing ant.''
Volk, én kezdenék félni Susie-től.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hehe, aztán a második oldalon jöna csiga-szex is:
''Cute Sammy Snake said, ''Susie, dear,
I'm sliding by you over here.''''
Az utolsó mondatot meg idézni kéne Scream-nek:
''So all you little snails should know:
Life's not about how fast you go.
Don't ever stop, pass when you dare,
Just keep on trying, you'll get there.''
p -
_Volkovy_
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
tiv61us
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
burgatshow
veterán
-
parandroid
félisten
-
Racecam
nagyúr
-
tiv61us
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
rdi
veterán
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 30 [Vad szex inszájd]
- (téma lezárva)
Hirdetés
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)