Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Aktív témák
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
válasz
burgatshow #4163 üzenetére
szurkolok, és grat, h visszakaptad az egyéni rangodat
én ''pöppet'' visszal ettem fokozva... -
bmx powa
tag
sebességváltóra érdemes egy formatervezett váltógombot beszerezni. melelsleg eszembejutott egy vicc:
a zöldségboltban a csaj: egy jó vastg, nagy és röncskös uborkát szeretnék. jön a következő:
uborkát kérek. -milyet?- kérdi a boltos. erre a válasz: tökmind1, nekem salátába lessz
MOD: hangya: de ha már ottvan, akkor már csaknem csöves kukoricát fog venni...
[Szerkesztve] -
-
bmx powa
tag
válasz
_Volkovy_ #3827 üzenetére
a probléma az, hogy egy képen egy fontos rész nem látható, amit át kéne dolgoznom, és javítgatnom. és valami kódolás van rajta sztem, és ha miniatűrben nézem, akkor látszik a képnek az a részlete, ha megnyitom, akkor meg a haverom által rárakott védelem miatt ennyi látok: cenzored by robi. mint mondtam, otthon nincs egyedül a gépen, és nem akarja, hogym ás is megnézhesse, de nekem kell azt a képet most javítgatnom. de most ment el nemrég, és nem vettük észre, h azon védelem van, és most így nem tudok dolgozni a képpel. pls help!
MOD: hol van az a thumbneals cache akármi?
[Szerkesztve] -
bmx powa
tag
válasz
_Volkovy_ #3818 üzenetére
azért, mert otthon nem csak övé a gép. de elhozta a képet, mert nekem képne retusáni,. egy csajról van szó (közös ismerős) éshát modellnek készül a drága...melltartó nélküli kép....és pár apróbb anyajegyegyéb. de nemrég ment el a srác. különben meg nemhinném, h a miniatűr használható lenne...ki tud csinálni jó minőségben egy pár pixeles képből egy 1089*2ezer akárhányas képet csinálni?
-
bmx powa
tag
hy all. lenne egy nagyon fontos kérésem. van egy képem, amit ha mappában nézek miniatűrként, akkor láccik teljes egészében. de ha megnyitom, akkor ki van cenzúrázva egy része. nekem most kell a kép, haverom meg épp most ment el, mert elhozta ezt a képet, meg még pár másikat. de nagyon fontos lenne nekem ez a kép. előre is kösazi, ha valaki segíteni tudna abban, hogym egnézhessem ezt a képet teljes egészében
-
bmx powa
tag
rég nem olvastam az OT-t, de visszatérve a tetkós témához kórus karnagyomnak (kb 30éves, szőke, és nemnézki rosszul) is van varratva egy madárpók a lapockájára. szal a tetkón nem múllik semmi
-
bmx powa
tag
hát igen, a puma nem gyárt g3c!t, az a sráctól származik. de a végén még rámegy a dráága puma tászkáckájára isz. néztéttek múlthéten a fábryt? most van vmi cowby-os film, amiben buzik (elnézést, melegek) a srácok. és erre mondta fábry: jujjuj, nézd, ott egy cúúnya szöőrösz bölény
Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest