Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Őskoczka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Den
veterán
''A repülés pedig tipikusan nem olyan sport ahol a vagánykodás, az én vagyok a valaki stílus ésszerű lenne.''
Te tudod egyáltalán hogy ki az a bessenyei? Mert egy ilyen beszólás után olyan érzésem van hogy nem is tudod valójában kiről beszél, csak azt a szöveget nyomod amit számodra nyilván hiteles emberektől hallottál,m anélkül hogy e-mögött személyes tapasztalat lenne. Én is ismerek pilótákat, hivatásosokat, és mind elismerően nyilatkoznak bp-ről. -
Som@
őstag
''A média pedig nagy úr, nekem semmi bajom nem volt egyébként Bessenyeivel, az rtl klubbos ''bohóckodásai'' előtt.''
Na látod ezt egy kicsit jól látod. Valamilyen szintem saját magát el kellett adnia, hogy a szponzorok támogassák. De ha az egyik ismerősödnek is ilyen lehetősége lenne, akkor ő is hasonlóképpen ''bohockodna''. Ugyanis tudná, hogy ez sajnos hozzá tartozik, ahhoz, hogy milliókat kapjon. :(
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest