Hirdetés

Aktív témák

• bobsys

veterán

Pussy_cat köszi a tegnapi virtuális pusszantást :R . Tegnap nagyon jól sikerült az interjú. Picit több mint fél órás volt az egész. Egyből letegeződtem velük (HR-es, IT csoportvezető) aztán egy laza ismerkedős beszélgetést folytattunk. Elmondtam hol, mit csinálok, fősuli, MCSE végzettségek stb. Ők elmondták mik a feladatok milyen a cégfelépítése stb. Amin lehidaltam az az, hogy egy 150fősa a cég és 20 aza húsz !!! Ms alapú szerverük van. Jelenlegi melóhelyemen 3 darab NT szerver van. De összeségében komoly cégnek tűnt. A fizetési igényemnél nem dobtak hátast, egyszerűen felirták az önéletrajzomra. Egy dolog volt ami feltűnt, hogy szinte végig a csoportvezetővel beszéltem, de közben folyamatosan figyelte a reakcióimat a HR-es csaj (vagy csak simán bejöttem neki :DDD ). Lesz még egy forduló ami már szakmai meghallgatás lesz. Vagy adnak vmi feladatot, vagy csak beszélgetün vmi szakmai témáról, eszközökről stb. Szal még nem tudják majd adnak vmit.

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

Aktív témák

Hirdetés