Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
5 óra körül erős késztetést éreztem, hogy én is beírjak egy jó reggelt, csak aztán annál jobban siettem (meg mostanában szeret lassúlni a ff, különösen, ha sokáig áll, és más megeszi előle a sávszélt).
Menő manó rajongók, akit érdekel, este (7-8 óra magasságában) keressetek meg msn-en, titkot fogok elárulni
Remélem a változatosság kedvéért nem fog megint délután lerohadni a net... 
MárK: ez a tea is lazulós, van benne olyan összetevő is. Mindjárt beírom a tea topikba, és ha jössz a talira (miért ne jönnél, csak a saját halotti anyakönyvi kivonatodat fogjuk elfogadni kifogásként!), akkor viszek is belőle árumintát.
mod: iszonyú sz@r megszokni az angol kiosztású billentyűzeten az ékezetes betűk helyét...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra titán ezüst, számlával, garanciával
- Független iPhone 13 128 GB midnight nagyon szép
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem a változatosság kedvéért nem fog megint délután lerohadni a net...