Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• kymco

veterán

válasz F1DO #2128 üzenetére

Nekem annakidején (1991-1993) 1300 ccm-es 4 sebességes 3 ajtós volt a birtokomban, ami akkor még csak 2100 km futott (mármint a megvásárlásakor) :Y.
    Nagyon szerettem...... kevés baj volt vele, csak a fékrásegítőt kellett cserélni. Nagyon sajnáltam, mikor elszakadtunk egymástól.... Ezt az autót éreztem a legjobban....
    Télen 8-9 körül evett, nyáron 6-7 litert.....
    Más ismerősömnek is volt, ő kevésbé volt elragadtatva tőle.

[Szerkesztve]

• tildy

nagyúr

válasz F1DO #2128 üzenetére

1995-ös. mivel átfordulós a kilóméterszámlálója így elvileg 80 vagy 180E kilométer lehet benne, szvsz az utóbbi, bár aki az eladta az az előbbit mondta:U.

Rozsdák: mivel annyira nem régi az alja abszolút nem rozsdás.
    Az egyik ajtó alja az volt, illetve pár pötty rozsda egyéb helyeken. Majd mutatok képet.

Hogy mi lett megcsináltatva: első hosszabb utunkon kiment a gyújtásvezérlő elektronika. Csere.
    volt pár apróbb, ámde bosszantó hibája: fűtéskapcsoló nem volt jó, akkor a műszerfal világítás nem volt jó, akkor párom nyitott ajtóval lépcsőnek tolatott, így a bal ajtó fullra cserélve lett. Kézifék nem fogott rendesen, akkor levegőszűrő olajos volt, vákuumizé cserélve lett, fékbovden szintén, kerékíveknél rozsdás volt, az ki lett javíttatva , stb.

230ért vettük, de állta az eredetiségvizsgát az előző tulaj. Ilyen volt:
    Bővebben: link
    Ajtócsere után, de még karosszériajavítás előtt:

most ilyen: Bővebben: link

A fényezés, kerékívek cseréje 70E volt. A szerelő aki megcsinálta a vákuumizének a cseréjét, a műszerfalvilágítást, akkor a fékbovdeneket, meg még nem is tudom mi lett benne javítva, az egy 20-as volt. Most lesz elvive megint , de most egy motorátnézésre, mert kicsit sokat (városi használatban + autópálya 11 liter:Y) fogyaszt. Múltkor ez még 7-9 volt:U

Ha megcsinálják lehet eladjuk és veszünk egy logant, de lehet megtartjuk, mert egyébként bitang kényelmes. (pl. az új suzuki swiftnél ezerszer kényelmesebb mert nagyobb a hely. nameg olyan lada feelinges:D)

Ha tényleg karban van tartva, meg ,megvan csináltatva, akkro nicsn vele gond:D De kicsit parás ugye vele az ember, mert figyelni kell , nem-e zörög valahol valami, vagy jól megy. Egyébként 0ról elég jól gyorsul, a miénk 1500Cm3-s.

[Szerkesztve]

Aktív témák