Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• WN31RD

addikt

válasz VladimirR #2812 üzenetére

''es tudja folytatni az msn xml alapu logjat?''
    Nem próbáltam ilyesmit, de szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy nem tudja. Semmi köze nincs a Microsoft-féle MSN klienshez, annak a beállításaihoz, logjaihoz, működéséhez, eleve Linuxra fejlesztik elsődlegesen, a Windows port később jelent meg (de tökéletesen működik az is). Egyszerű szöveg (UTF-8) és HTML formátumba tud logolni. (Az utóbbit soha nem használtam, nem tudom, hogy néz ki, de semmibe nem kerül kipróbálni.)
    A GAIM egyébként felrakható a Microsoft-féle MSN kliens mellé, nem zavarják egymást, csak nem lehet ugyanazzal az accounttal egyszerre két szálon belépni (ezt az MSN hálózat nem engedi). Viszont a GAIM képes egy gépről sok különböző MSN accounttal egyszerre belépni, ami igen hasznos funkció véleményem szerint.

(A Microsoftot (és azzal együtt Bill Gatest) leginkább a kirívóan tisztességtelen üzletpolitikája (monopóliummal való visszaélés, a verseny ellehetetlenítése, megnehezítése) miatt szokták, de legalábbis szoktam, anyázni. Most viszont inkább eltekintek ettől.)

Aktív témák